Een cadeautje voor jou: een Perky voucher! šŸŽ

Al geruime tijd worstelen we met de vraag hoe we mensen kunnen laten kennismaken met onze pareltjes onder de streekprodukten. We krijgen zulke mooie reacties op onze produkten en vaak horen we "hadden we jullie producten maar eerder gevonden". Natuurlijk zijn we actief op de socials en doen we ons uiterste beste om in Google gevonden te worden. Maar echt de producten online ervaren dat gaat natuurlijk niet.
Daarnaast vinden we het ook leuk en belangrijk om onze vaste klanten een blijk van waardering te geven.

Enkele weken terug werden we benaderd door Perky, een startup met enthousiaste jonge mensen. Zij hadden voor ons een leuke oplossing: Perky's


 


Perky's zijn vouchers die je kunt aanvragen tijdens het afrekenen van je huidige bestelling, en kunt verzilveren bij je volgendebestelling. Hoe Leuk!! Afhankelijk van de omvang van je bestelling kun je een Perky kiezen met een leuke korting.
Reuze simpel, het wijst de weg vanzelf.

Elke maand selecteren we een producent om met Perky's eens extra in het zonnetje te zetten. Daarbij geven we dan als extraatje een proeverij cadeau van een andere producent.

We gaan van start met Perky's voor de heerlijke Spaanse producten van de familie Vea uit CataloniĆ«. Verderop in de nieuwsbrief vertellen we uitgebreid over de familie Vea en hun unieke producten.


Bij het inwisselen van je voucher krijg je een gratis proeverij van de jams van La FranƧaise (Jos en Trudy) uit Enschede. Als je deze een keer geproefd hebt, wil je niets anders meer. Heerlijk en puur natuur!Wij hopen dat we op deze wijze ook jou kunnen laten kennismaken met onze toppers.

Familie VeƔ Cataloniƫ, Spanje

Hoog in de heuvels van de provincie Les Garrigues in Noord-CataloniĆ«, Spanje, staat de naam VeĆ” al generaties borg voor het hoogste kwaliteitsniveau voor de teelt van olijfbomen en de productie van uitstekende extra vierge olijfolie.

Veel van de olijfbomen van Arbequina, die groeien op de heuvels buiten Lerida, de hoofdstad van de provincie, zijn tot 200 jaar oud en staan op oude terrassen die in de heuvels zijn uitgehouwen. 

De zware omstandigheden die deze bomen elk jaar doormaken - enorme temperatuurverschillen, het gebrek aan regen, de moeilijk te bewerken grond resulteert echter in een olijf die, zoals Gerard Vea (5e generatie familie) zegt, "een geweldig karakter heeft"! Beperkte productie van deze bomen betekent niet beperkte kwaliteit. De taaiheid resulteert in buitengewone olijven en natuurlijk buitengewone olijfolie. De bomen worden constant in de gaten gehouden om te beslissen wanneer de olijven rijp zijn om te oogsten. Het waren de vaders en grootvaders van dezelfde arbeiders die al generaties lang naar dezelfde bomen kijken. Wanneer deze experts voelen dat de olijf rijp is, wordt het verzamelen of oogsten met grote zorg gedaan, waarbij wordt geprobeerd de kwaliteit van de olie niet in gevaar te brengen. Slagen of sneden in de olijf zouden het oxidatieproces of zelfs de fermentatie van de olijf versnellen, met desastreuze gevolgen voor de kwaliteit van de olie.

De olijven worden koud geperst in schone omstandigheden en zeer snel nadat ze zijn geoogst, behouden ze een zeer lage zuurgraad. Een lage zuurgraad is essentieel om de olie smaakvoller te laten zijn en beter te laten smaken. De familie VeĆ” heeft de modernste technieken geĆÆntroduceerd, terwijl de meest rigoureuze traditionele methoden voor de teelt en selectie van de olijf worden behouden. 

Alleen de beste olie wordt geselecteerd voor het bottelen onder de merken L'Estornell, VEƀ en Les Costes. De oliĆ«n behoren tot de beste ter wereld, dat proef je!

Bekijk het hele assortiment van VeĆ” >>

L’ESTORNELL EXTRA VERGINE ARBEQUINA OLIJFOLIE €12,95


Een favoriet! De olijfolie heeft een zacht fruitige smaak met een hint van eikeltjes en amandelen en een klein en zacht pepertje in de ‘finish’. Heerlijk bij brood, salades en delicate visgerechten. Gebotteld in een chique fles staat deze mooi op tafel!

500ml

Bestel hier >>

L’ESTORNELL SHERRY WIJNAZIJN €8,95

De Reserva Sherry wijnazijn (vinagre de Jerez) is gemaakt van de Palomino Fino-druif en heeft 25 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. De azijn heeft een krachtige, nootachtige smaak met rijp fruit. Heerlijk!

Onmisbaar bij Gazpacho, salades en wordt ook veel gebruikt in recepten van Ottolenghi.


375ml

Bestel hier >>

LES COSTES ARBEQUINA EVOO €21,50

Een unieke olie! Nieuwe oogst Extra Vergine olijfolie geperst van Arbequina olijven van bomen tussen de 200 en 400 jaar oud. De smaak is zacht, rijp en aards, tonen van noten en chocola, zacht bittertje en pepertje. Beperkt leverbaar. Elke fles is genummerd. Heel bijzonder!

500ml

Bestel hier >>

L'ESTORNELL OLIJVENPROEVERIJ €13,95

Handgeplukte olijven uit Cataloniƫ (Spanje). De Arbequina zijn knapperig van structuur met een lekker bittertje. De Farga Aragon is een mooie zachte rijpe olijf en de Manzanilla een groene olijf die is ingesneden om sneller te ontbitteren. Lekker door salade of pasta of gewoon zo van snoepen!

 

Bestel hier >>

Regional Highlights groeit! 

Regional Highlights, de online streekmarkt van Nederland, bied je  (h)eerlijke streekproducten, gemaakt door gepassioneerde kleinschalige telers en ambachtelijke producenten, niet alleen uit Nederland. Aan onze producten worden geen kunstmatige smaak, kleur of conserveringsmiddelen toegevoegd. Je proeft de puur natuurlijke smaken.

We zijn heel blij met de grote belangstelling van ambachtelijke producenten om zich bij ons aan te sluiten. Zo groeit ons productaanbod. Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je niet elke dag bij ons op de on-line streekmarkt winkelt, zetten we in de komende periode met onze nieuwsbrief graag onze producenten in de spotlights.

We zijn altijd benieuwd naar je mening en/of suggesties.

Smakelijke groet,Erwin & Nicole
Facebook
Website
Email
Copyright © 2022 *Regional Highlights*, All rights reserved.

Want to change how you receive these emails?
You can 
update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to erwin@regionalhighlights.nl 
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Regional Highlights · Drontermeer 123 · Purmerend, 1447 JN · Netherlands 

Email Marketing Powered by Mailchimp

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nieuw bij Regional Highlights: Servische delicatessen