Regional Highlights gaat de producenten van de producten die we via de aangesloten winkeliers aanbieden meer aandacht geven.

Dit doen we onder de nieuwe menukeuze "Onze Ambachten". Op dit moment bieden we hier informatie en producten van Buffalo Farm Twente en het Textielmuseum.

We streven hierbij naar het bieden van transparantie, je laten weten waar de producten vandaan komen. Tevens kunnen we op deze manier ook de kwaliteit van onze producten garanderen. We weten waar het vandaan komt en hoe het wordt geproduceerd.
Het wordt zodoende tevens mogelijk om producten van deze producent via Regional highlights aan te bieden die de winkelier (nog) niet in het assortiment van de winkel aanbiedt. Er hoeft geen "Nee" verkocht te worden, maar er kan worden verwezen naar Regional Highlights. Weer een mooi voorbeeld hoe we met Regional Highlights door samenwerking elkaars succes vergroten.

Afgelopen vrijdag een bezoek gebracht aan Johanneke Vrielink van de Greftenhoeve en Jos Lubberdink van Bosbessenkwekerij La Francaise. Beiden leveren producten aan Vertwenz in Brorne.Op La Francaise tevens kennis gemaakt met Nico Bebselaar, eigenaar van de on-line biologische supermarkt Eko Twente en de oprichter van de Twente Streekmarkt in Delden. Deze wordt elke 1e zaterdag van de maand gehouden. Nico vraagt of we met Regional Highlights geen bezoek aan de streekmarkt in Delden kunnen organiseren, dan kunnen de mensen de producenten zelfs ontmoeten..

Heerlijk om met gepassioneerde mensen te praten en te verkennen of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Dit zal snel bekend worden..

Reacties

Populaire posts